Publikum som ler på standup festival

Det er få dager igjen til det braker løs med magisk stemning på årets Stand up Deluxe Festival. Dette kan du forvente.

Mens Øyafestivalen og Findings har pågått har vi jobbet på for at alt skal ligge til rette for en fantastisk Stand Up Deluxe Festival. As we speak settes teltet i Eplehagen opp, komikere skriver på materialet sitt og frivillige løper rundt med flyers i Oslo. Alt for at du skal få en latterlig morsom opplevelse på årets festival. Alt du behøver å gjøre er å kjøpe billett på Ticketmaster og bli med på moroa.

Lurer du på hvilke show som foregår når? Om det finnes dagspass? Hvilke komikere som står når? Her er en liten oversikt med praktisk informasjon og andre fiffige fakta som kan være nyttig.

Hva er Stand Up Deluxe Festival?

Stand up Deluxe Festival arrangeres for 7. år på rad av Reis deg Komikerklubb som en hyllest til standup sjangeren, til komikere og til dere som elsker stand up. I løpet av 3 dager er det 14 show med 88 komikere. Hele festivalen foregår på Josefine Vertshus på Majorstuen 23. – 25. august. 

Hvor kan jeg kjøpe billett?

Vi anbefaler at du forhåndsbestiller billetter på Ticketmaster, men du kan også kjøpe billett i døra på Josefine Vertshus. Billetten viser du i døra og du får et stempel på armen. Her kan du kjøpe billetter.

Finnes det dagspass?

Nei, dessverre har vi ikke dagspass. Du må kjøpe billett til hvert enkelt show. Vi ønsker at du som publikum skal få den beste festivalopplevelsen. Det kan fort bli forstyrrende for både deg, publikum og komikere hvis folk går inn og ut under showet.  

Når åpner festival området? Og når bør jeg være der?

Festivalområdet åpner kl. 17.00 hver dag. Første show begynner kl. 18.00. Det kan variere fra show til show hvor mye pågang det er. Noen show blir fortere utsolgt enn andre. Derfor anbefaler vi at du forhåndskjøper billett på Ticketmaster eller møter opp i god tid før showstart og kjøper billett i døra.

Du er hjertelig velkommen til å komme før og henge i bakgården med vennene dine før og etter show. Det er hyggelig! Vi har DJ i bakgården som spiller musikk hele kvelden og inn i de sene nattetimene.

Jeg vil på alle showene. Rekker jeg det?

Fra kl. 18.00 begynner det show ca hver time som betyr at det vil alltid være overlappende show. Hvis du ønsker å rekke flere show en dag så rekker du showstart på annenhvert show.

Hvor finner jeg oversikt over de ulike showene og programmet for de ulike dagene?

Vi har flere ulike show de dagene. Show som Frisk og Fersk, Comedy Fight Club, Klubbkveld og Late Night foregår inne på Josefine Vertshus. Mens Eplehagen, Loco Donnerstag, Siri Kristiansen med venner og Olli Wermskogs Improvors foregår i teltet i eplehagen. Her blir det helt nydelig stemning med øl servering, lys i epletrærne og herlige komikere på scenen. Ikke minst – fantastisk publikum i salen.

Her finner du oversikt over programmet for årets Stand Up Deluxe Festival.

Er det mat- og drikkeservering på festivalen?

Det er mulighet for å kjøpe både mat og drikke under festivalen. Mat kan bestilles i baren inne på Josefine Vertshus eller i baren ute i bakgården. Det finnes en drikkbar inne i teltet i Eplehagen. totalt er det tre barer på festivalområdet.

Det er Josefine Vertshus som står for mat- og drikkeservering.

Er det aldersgrense på festivalen?

Det er 18 års aldersgrense på festivalen. Dette er på grunn av alkoholservering.

Andre spørsmål om Stand Up Deluxe Festivalen?

Fant du ikke svar på det du lurte på? Eller dukker det opp spørsmål under festivalen? Huk tak i en av våre frivillige. De hjelper deg gjerne.

Velkommen på festival og ha det gøy!