Magisk stemning på Stand-up deluxe festvialen i Eplehagen på Josefines Vershus

For 7. år på rad arrangerer Reis deg komikerklubb STAND-UP DELUXE-FESTIVAL. Torsdag 23. august til lørdag 25. august 2018 kan du få med deg noen av de mest spennende stand up-komikerene i Norge akkurat nå.

88 komikere – 3 dager – 14 show

Vi har som vanlig noe for enhver smak og programmet byr på en god blanding av både kjente og mer ukjente navn på de forskjellige stand up scenene.

Her kan du få med deg få med deg de «nye fjesene» Maria Stavang, bedre kjent som Piateed, Martin Lepperød eller Marlene Stavrum som er i starten av karrieren og på vei opp og frem. Eller de mer etablerte komikerne Sigrid Bonde Tusvik, Martin Beyer-Olsen, Lars Berrum og Stian Blipp. Ikke minst kan du få med deg selveste Tore Sagen. Tore Sagen er for mange et kjent TV-fjes, men på standupscenen er har en nykommer og har kun et par opptredener på scenen.

Her finner du programmet for årets STAND-UP DELUXE FESTIVAL.

I år har vi også invitert Olli Wermskog kjent fra Det Andre Teateret til å arrangere improvors i Eplehagen. Olli inviterer landets morsomste improvisatører til en time med galskap, impro, skåling og rølpete humor.

Disse tre dagene blir med andre ord blir proppet med ulike komikere og standup show som Late Night, Frisk og Fersk, Klubbkveld, Comedy Fight Club, Loco Donnerstag, Improvors og Eplehagen. Alt skjer på tre ulike scener på Josefine Vertshus. I tre dager byr Reis Deg Komikerklubb på magisk stemning på Norges største standup festival.

Kommer du? Skaff deg billetter på Ticketmaster her. 

Dette er Stand-up Deluxe festival

Dette er en intim, rocka og inkluderende festival som er en hyllest til stand up-sjangeren og av artistene som opptrer. Du får se nye talenter, etablerte komikere og kjente navn. Alt foregår på Josefine Vertshus med scener i to etasjer og stort telt i hagen med epletrær som gir en helt magisk atmosfære.

Sjekk ut Facebookeventet til festivalen her og inviter alle vennene dine!