Podcaster på mobil

Trenger du tips til morsomme podkaster? Vi har samlet noen av våre favorittpodkaster med norske komikere og morsomme temaer.

Hamstern min ble spist av en hund

Martin Lepperød mener folk ikke snakker nok om døden, hva den betyr, hvor skummel den er, flaue begravelser, rare bucket lists. Her får du høre historier og tanker rundt dette temaet hos alle som har opplevd døden eller er redd for den. Det blir på gråting, filosofering og mye latter.

Har du dødsangst bør du absolutt sjekke ut denne fine og morsomme podkasten.

Tusvik og Tønne

Kanskje du allerede er trofast lytter, men det går ikke an å skrive en podkastliste uten å nevne Norges ubestridte podkastdronninger! Her får du alt mellom himmel og jord fra to av de kuleste damene vi vet om. Hør Tusvik og Tønne her

Støme og Jerman

Hver uke inviterer komikerne Jonna Støme og André Jerman en kjent gjest i studio for å prate om nytt og gammelt. Hør på guttas podkast her.

Konspirasjonspodden

Komiker Bjørn-Henning Ødegård og Fredrik Sjaastad Næss tar i hver uke for seg en kjent eller en ukjent konspirasjon. Hva sier bevisene? Og hva blir konklusjonen?

Konspirasjonspodden tar konspirasjoner på alvor.

Jan Thomas og Einar blir venner

Denne Kan to så ulike mennesker som Jan Thomas og Einar bli venner, på ekte? Det er nettopp dette de to skal finne ut av i denne podkasten. I podkasten diskutere de aktuelle temaer, utfordrer hverandre og blir rett og slett bedre kjent med hverandre.

Få med deg et nydelig og uventet vennskap ta form!

Kommentarfeltet

Komikerduoen Adam og Tore har endelig fått seg podkast! Her synser de om livet, kjærligheten, nyheter, kjendiser, i-landsproblemer, hverdagsirritasjoner og dickpics. Og alt annet som dukker opp. Kort sagt – Kommentarfelt med Adam og Tore.

Sjekk ut podcasten til Adam og Tore her.

Kvinneguidens venner

Forfatter og tidligere blogger Linnéa Myhre har med seg makker Stine Melbø og de har tatt et dypdykk inn i kvinneguiden. De gir deg det beste og verste fra Underverdenen på Internett og dykker ned i viktige og mindre viktige tråder fra forumet over alle fora; kvinneguiden.

Få med deg guiden til kvinneguiden her.

Ukentlig – med BMI

Synes du ukas nyheter er litt kjipe eller at det går mye i det samme? Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen, Leo Magnus de la Nuez og Christian Fredrik Mikkelsen gir deg ukas nyheter, men ikke helt som de var.

Få med deg ukas nyheter med BMI.

Backstageprat med Yngve Skomsvoll

Yngve tar med seg mikrofon og blir med andre komikere på jobb. De møtes rett før forestilling og snakker sammen om dagens setliste, om livet som komiker og andre ting man snakker om backstage. Det har ikke kommet noen nye episoder på en stund, men vi krysser fingrene for at det kanskje kommer flere episoder i 2019(?).  Lurer du på hvordan det er å være komiker?  Eller er du nysgjerrig på hvordan komikere kommer på morsomme tekster? Da er dette podcasten for deg.

Kanskje blir du inspirert til å melde deg på standup kurs? 

Latter podcast

I denne podcasten møter du noen av Norges morsomste komikere. Du møter nye gjester og nye temaer hver uke. Sjekk ut Latters egen podcast her.