Standup Deluxe Festivalen 2019 blir arrangert 22. - 24. august

FOR 8. ÅR PÅ RAD ARRANGERER VI I REIS DEG KOMIKERKLUBB STAND-UP DELUXE-FESTIVALEN:  TORSDAG 22. AUGUST TIL LØRDAG 23. AUGUST 2019 KAN DU FÅ MED DEG NOEN AV DE MEST SPENNENDE STAND UP-KOMIKERENE I NORGE AKKURAT NÅ. Hold av datoene i kalenderen din allerede nå! 

77 KOMIKERE – 3 DAGER – 13 SHOW

Vi har som vanlig noe for enhver smak og programmet byr på en god blanding av både kjente og mer ukjente navn på de forskjellige stand up scenene. Få med deg få med deg de nye stjerneskuddene Jonis Josef aka. Kongen av Gulset, Ahmed eller Marlene Stavrum som er i starten av karrieren og på vei opp og frem. Eller de mer etablerte komikerne Sigrid Bonde Tusvik, Terje Sporsem, Henrik Thodesen, Trine Lise Olsen, Dag Søraas og Jonna Støme, Doktor Bergland eller Nils-Ingar «Nilsi» Aadne. Her kan du sjekke ut hele programmet for årets stand up festival.

Feirer 25 årsjubileum med legender innen norsk standup

I år er festivalen litt ekstra spesiell for oss fordi klubben vår fyller 25 år. I den forbindelse har vi fått samlet en del av gjengen som var med å starte standupsjangeren i Norge på 90-tallet. Vi har rett og slett samlet en gjeng med legender innen norsk humor! Få med deg dette legendariske showet med de traverne Jånni K, Jon Skau, Øyvind Angeltveit, Dora Thorhallsdottir, Rigmor Galtung og Trond Hanssen. Her finner du billetter til Vi elsker 90-tallet!

Disse tre dagene blir med andre ord blir proppet med ulike komikere og standup show som Late NightFrisk og FerskKlubbkveldBergen E Best og Jånni Ks show: Virkeligheten er uinteressant og Eplehagen. Alt skjer på tre ulike scener på Josefine Vertshus. I tre dager byr Reis Deg Komikerklubb på magisk stemning på Norges største og hyggeligste standup festival.

Vi håper du kommer og at du tar med deg alle vennene dine? Skaff deg billetter på Ticketmaster her. 

DETTE ER STAND-UP DELUXE FESTIVAL

Dette er en intim, rocka og inkluderende festival som er en hyllest til stand up-sjangeren og av artistene som opptrer. Du får se nye talenter, etablerte komikere og kjente navn. Alt foregår på Josefine Vertshus med scener i to etasjer og stort telt i hagen med epletrær som gir en helt magisk atmosfære.