reis-deg-komiker

SUPERKLUBBfredag Josefines - fredag 29. april

Joachim Skage, Magnus Jørgensen & Merethe Lindstad

150,-

Josefines Gate 160351Oslo

Ønsker du å snakke med noen?

SUPERklubb-fredag

Siste fredag i måneden setter vi opp en ekstra stand up kveld på Josefine Vertshus. Konseptet vil være annerledes enn de vanlige klubbkveldene vi har på torsdager og innholdet vil varierer fra gang til gang.

Fredag 29. april gir vi scenen til 2 komikere med lang erfaring.

Joachim Skage (50 minutter) er i sitt 11. år som komiker. Han er med å driver Reis Deg Komikerklubb og har over 600 opptredener bak seg og er kjent for de fleste som vanker på Josefine eller Prøverøret. I februar 2016 hadde han premiere på siitt første soloshow "Rasister er også mennesker" og i 2012 ble han årets Skjemtegauk på Skjemtegauk Festivalen.

Magnus Jørgensen (30 minutter) har med sine 17 år i humorbransjen gjort ekte, ærlig og dyktig humorhåndverk til sitt varemerke. Innsatsen har ved siden av å gi tusenvis av publikummere gode opplevelser, ført til juleshow på underholdningshuset Latter, og nominert ham til komiprisen på NRK. Han setter den verbale humoren i fokus, og tekstmessig er han blant landets aller beste. Han er en veletablert og etterspurt tekstforfatter med show som Dagfinn Lyngbøs «Evolusjon» og «Stereo» samt Bård Tufte Johansens «Mann (44)» på CVen.

Merethe Lindstad er en av det siste årets nykommere på stand up scenen, som med sitt helt eget filter og en dønn ærlig profil tar deg med inn i livet på skyggesiden.I 2016 vant hun konkurransen "Østlandets morsomste" som ble arrangert av Reis Deg Komikerklubb og Radio Metro.


Velkommen.