reis-deg-komiker

Om Klubben

Norges største og eldste stand up klubb

Reis Deg Komikerklubb (RDK) ble etablert 1994 og er en medlemsklubb for stand up-komikere. Klubbens formål er å organisere og utvikle stand up som underholdningsform. Kjernen i klubbens aktiviteter er klubbkvelder med en blanding av kjente, etablerte og nye komikere.

Klubben har faste kvelder på Josefine Vertshus torsdager og Prøverøret på Dattera Til Hagen onsdager. RDK arrangerer også show på Baracoa i Asker og James Clark i Sandefjord.

Klubbens virksomhet inkluderer kurs, nykommerkvelder, utdeling av STÅ OPP-PRISEN og arrangerer årlig stand up-festival siste uken i august hvert år.

HVORDAN BLI MEDLEM

For å være medlem i klubben må du være utøvende komiker eller gjennomføre nykommerkurset vårt. Hvis du ikke har gjort stand up før så er kurset veien inn i klubben og er den beste måten å komme i miljøet på da du umiddelbart skaffer deg et nettverk.

Medlemskap i klubben gir deg en rekke fordeler:

• Mulighet til å opptre på en av våre scener
  • Veiledning vedrørende tekstskriving, fremføring og teknikk
  • Nyhetsbrev, invitasjon til kurs, forumsmøter og RDK’s årsfest
  • Demokratisk påvirkning ved valg av styre
  • STÅ OPP-PRISEN; stemmerett og invitasjon med reduserte priser
  • Gratis inngang på klubbkveldene på Josefine og Dattera til Hagen
  • Halv pris på klubbscenen på Latter dersom du har stått på scenen i regi av RDK inneværende år
  • Tilgang til råd og bistand vedr. økonomi, juridiske og personlige spørsmål