reis-deg-komiker

Om Klubben

Norges største og eldste stand up klubb

Reis Deg Komikerklubb (RDK) ble etablert 1994 og er en medlemsklubb for standupkomikere. Klubbens formål er å organisere og utvikle standup som underholdningsform. Kjernen i klubbens aktiviteter er klubbkvelder med en blanding av kjente, etablerte og nye komikere.Vi har ca 150 medlemmer, alt fra de mest kjente komikerne i landet til aspirerende nykommere.

Klubben har faste kvelder på Josefine Vertshus torsdager og Prøverøret på Dattera Til Hagen onsdager. RDK arrangerer også show på Baracoa i Asker og James Clark i Sandefjord.

Klubbens virksomhet inkluderer kurs, nykommerkvelder, utdeling av STÅ OPP-PRISEN og arrangerer årlig stand up-festival siste uken i august hvert år.

HVORDAN BLI MEDLEM
For å være medlem i klubben må du være utøvende komiker eller gjennomføre nykommerkurset vårt. Hvis du ikke har gjort stand up før så er kurset veien inn i klubben og er den beste måten å komme i miljøet på da du umiddelbart skaffer deg et nettverk.

Medlemskap i klubben gir deg en rekke fordeler:

• Mulighet til å opptre på en av våre scener
  • Veiledning vedrørende tekstskriving, fremføring og teknikk
  • Nyhetsbrev, invitasjon til kurs, forumsmøter og RDK’s årsfest
  • Demokratisk påvirkning ved valg av styre
  • STÅ OPP-PRISEN; stemmerett og invitasjon med reduserte priser
  • Gratis inngang på klubbkveldene på Josefine og Dattera til Hagen
  • Halv pris på klubbscenen på Latter dersom du har stått på scenen i regi av RDK inneværende år
  • Tilgang til råd og bistand vedr. økonomi, juridiske og personlige spørsmål