Publikum som ler på standup festival

Har du aldri vært på Stand up Deluxe festivalen? Eller lurer du på hvor man kan finne billetter eller når moroa begynner? Her finner du alt du trenger å vite om Stand up Deluxe Festivalen 2019. 

Mens Øyafestivalen og Findings pågår jobber vi på spreng for at alt skal ligge til rette for en fantastisk Stand Up Deluxe Festival. Vi rigger opp telt i Eplehagen til Josefine Vertshus, komikere skriver på materialet sitt og frivillige løper rundt med flyers i Oslo. Alt for at du skal få en latterlig morsom opplevelse på årets festival. Alt du behøver å gjøre er å kjøpe billett på Ticketmaster og bli med på moroa.

Lurer du på hvilke show som foregår når? Om det finnes dagspass? Hvilke komikere som står når? Her er en liten oversikt med praktisk informasjon og andre fiffige fakta som kan være nyttig  enten du er publikum for første eller åttende gang: 

Hva er Stand Up Deluxe Festival?

Stand up Deluxe Festival arrangeres for 8. år på rad av Reis deg Komikerklubb som en hyllest til standup sjangeren, til komikere og til dere som elsker stand up. I år er det ekstra spesielt for oss fordi klubben vår fyller hele 25 år! I løpet av disse 3 dagene er det 13 show med 77 komikere. Hele festivalen foregår på Josefine Vertshus på Majorstuen 22. – 24. august. 

Hvor kan jeg kjøpe billett?

Vi anbefaler at du forhåndsbestiller billetter på Ticketmaster, men du kan også kjøpe billett i døra på Josefine Vertshus. Billetten viser du i døra og du får et stempel på armen. Her kan du kjøpe billetter.

Finnes det dagspass til Stand up Deluxe Festivalen?

Nei, dessverre har vi ikke dagspass. Du må kjøpe billett til hvert enkelt show. Vi ønsker at du som publikum skal få den beste festivalopplevelsen. Det kan fort bli forstyrrende for både deg, publikum og komikere hvis folk går inn og ut under showet. 

PS. følg med på Facebooksiden vår utover sommeren – plutselig kan du være superheldig å vinne en billett! 

Når åpner festival området? Og når bør jeg være der?

Festivalområdet åpner kl. 17.00 hver dag. Første show begynner kl. 18.00. Det kan variere fra show til show hvor mye pågang det er. Noen show blir fortere utsolgt enn andre. Derfor anbefaler vi at du forhåndskjøper billett på Ticketmaster eller møter opp i god tid før showstart og kjøper billett i døra.

Du er hjertelig velkommen til å komme før og henge i bakgården med vennene dine før og etter show. Det er hyggelig! Vi har DJ i bakgården som spiller musikk hele kvelden og inn i de sene nattetimene.

Jeg vil på alle showene. Rekker jeg det?

Det er kun showene Fersk og Frisk og Jånni Ks show: Virkeligheten er uinteressant  som overlapper andre show. Ellers kan du rekke alle showene som perler på en snor. For eksempel kan du få med deg både Eplehagen kl. 19.30, Klubbkveld kl. 21.00 og Late night kl. 23.00  hvis du vil.

Hvor finner jeg oversikt over de ulike showene og programmet for de ulike dagene?

Vi har flere ulike show i løpet av disse dagene – hele 13 show på 3 dager dagene. Show som Fersk og Frisk, Bergen E Best og Late Night foregår inne på Josefine Vertshus. Mens Eplehagen, Vi elsker 90-tallet og Jånni Ks soloshow foregår i teltet i eplehagen. Her blir det helt nydelig stemning med øl servering, lys i epletrærne og herlige komikere på scenen. Ikke minst – fantastisk publikum i salen.

Her finner du oversikt over hele festivalprogrammet for 2019.

Er det mat- og drikkeservering på festivalen?

Det er mulighet for å kjøpe både mat og drikke under festivalen. Mat kan bestilles i baren inne på Josefine Vertshus eller i baren ute i bakgården. Det finnes en drikkbar inne i teltet i Eplehagen. totalt er det tre barer på festivalområdet.

Det er Josefine Vertshus som står for mat- og drikkeservering.

Er det aldersgrense på festivalen?

Det er 18 års aldersgrense på festivalen. Dette er på grunn av alkoholservering.

Andre spørsmål om Stand Up Deluxe Festivalen?

Fant du ikke svar på det du lurte på? Eller dukker det opp spørsmål under festivalen? Huk tak i en av våre frivillige. De hjelper deg gjerne. 

Velkommen på festival og ha det gøy!