Reis Deg Komikerklubb har gleden av få Stand Up Bergen på besøk under Stand Up Deluxe festivalen. De tar med seg deres favorittlek; Comedy Fight Club!

Dette er standup på en litt annerledes og herlig morsom måte. Vi lar publikum bestemme hvem som er best på scenen og hvem som fortjener et gigantisk BU! Showet er en konkurranse der komikerne tar 7 minutter av sine beste vitser før pausen og i pausen må de skrive 3 nye minutter materiale på temaer som de får av publikum.

Kvelden blir ledet av en ringleder som er sentral i kveldens utvikling og sammen med publikum står interaksjonen mellom ringlederen og komikeren som et av de sentrale elementene. Replikkene skal sitte løst og både publikum og komikerne må tåle å få en i fleisen. Kvelden avrundes med en kåring av en vinner og alle går hjem fornøyd!

På lørdag 25. august finner du disse komikerne i ringen: Jørgen Ep (kjent fra blant annet Hvite Gutter), Eirik Krokås, Kevin Kildal (Snapchat kongen), Vidar Hodnekvam og André Ulveseter (kongen av ordelingsfeil). Det hele ledes av ringleder Pål Rønelv.

Bli med på morroa! Få med deg Comedy Fight Club på lørdag 25. august under Stand Up Deluxe Festivalen. Her finner du billetter.