Komiker og dagligleder i RDK, Joachim Skage, er gjest i podcasten Støme og Jerman. Bilde: Støme og Jerman/Moderne Media.

Om noen uker får vi vite hvem som stikker av med Stå opp-prisen 2018. I melllomtiden varmer vi opp med Joachim Skage på øret i den nyeste episoden av podcasten Støme og Jerman.

Stå opp-prisen nærmer seg med stormskritt og vi er spente på hvem det er som stikker av med årets pris. De nominerte til Stå opp-prisen 2018 er Rasmus Wold, Pernille Sørensen, Sofie Frøysaa, Daniel Simonsen og Erlend Osnes. Her kan du lese mer om de nominerte og juryens begrunnelse. 

Prisutdelingen finner sted på Josefine Vertshus fredag 26. april. Kvelden ledes av Lars Berrum og du får i tillegg se Kongen av Gulset, Jonis Josef, Henrik Fladset og Maria Stavang aka. Pia Teed. Også skal det selvfølgelig kåres en vinner. Etterpå blir det kjempefest! Skaff deg en billett til et litt annerledes standupshow før det blir utsolgt.

Synes du det er lenge å vente til Stå opp-prisen? 

Sjekk ut siste episode av Støre og Jerman der komiker og daglig leder av Reis Deg komikerklubb, Joachim Skage, er gjest. Her kan du høre mer om Stå opp-prisen, hvordan begynne med standup, RDKs 25-årsjubileum og Stand up Deluxe-festivalen.

En ypperlig måte å varme opp til prisutdeling og show!