Vil du bli komiker?

Har du drømt om å stå på scenen og få publikum til å le? Nå har DU muligheten til å stå standup under årets Stand Up Deluxe Festival 2019.

Hvert år presenterer Reis deg komikerklubb ferske standuptalenter på scenen under Stand up Deluxe Festivalen. I år er ikke noe unntak, 24 ferske nykommere inntar festivalscenen. Dette er 24 talenter som har gjort en fantastisk innsats på scener i både Oslo og andre steder i Norge og som vi har latt oss imponere av.

Helt siden Reis deg komikerklubb så dagens lys i 1994 har vi hatt fokus på å gi nye komikere en arena hvor de kan utvikle seg. Uten disse nykommerne stopper utviklingen av norsk standup. Noen av Norges største komikere har startet sin karriere på RDK sine scener.

Vil du stå på stand up scenen?

Har du en komiker i magen? Er du den morsomme i vennegjengen? Har du stått litt fra før? Eller er det din store drøm å bli komiker? Nå har du muligheten. Lørdag 24. august har vi satt av 1 plass til et nytt talent vi aldri har sett før. NÅ har DU eller en du kjenner mulighet til å vinne denne plassen hvor du får 5-7 minutter på scenen.

Hva må jeg gjøre for å delta i konkurransen?

Send et filmklipp (maks 2 minutter) av deg selv eller teksten din skriftlig (maks 1 side) til oss på post@reisdegkomiker.no innen 12. august. Merk eposten med: «Nykommer Deluxe». Vi velger en nykommer som får stå på lørdag 24. august på Frisk & Fersk.

Foretrekker du å være publikum?

Da kan du selvfølgelig sette deg godt til rette i salen og se nykommere på scenen. Her finner du billetter til  Frisk & Fersk torsdag, Frisk & Fersk fredag og Frisk & Fersk lørdag.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. 

Vi har kåret en vinner og det er Henning Bang,  18 år fra Tjonsfjord i Nordland, som stikker av med den jeve spoten på Fersk og Frisk på Standup Deluxe Festivalen.